Προϊόντα

Τα προϊόντα μας

Στην αποθήκες μας μπορείτε να βρείτε πάνω από 10.000 ενεργούς κωδικούς aftermarket ανταλλακτικών που αφορούν επαγγελματικά οχήματα (pick-up, ελαφρού & βαρέος τύπου).

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών από κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους του χώρου, μέσω των ισχυρών και μακροχρόνιων συνεργασιών μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζεται αντίστοιχα η ποιότητα της εργασίας σας, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια του οδηγού και του φορτίου του.

Η σχεδόν ενός αιώνος εμπειρία μας ως κατασκευαστές οι ίδιοι στο τομέα της ανάρτησης και η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξής της, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την ποιότητα των υλικών που είτε χρησιμοποιούμε είτε εμπεριέχονται στα προϊόντα, τα οποία εμπορευόμαστε.

Η ποιότητα των προϊόντων μας επιδιώκουμε να συνδυάζεται και με την ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Λαμβάνουμε ιδιαιτέρως υπόψη τον σημαντικό παράγοντα του χρόνου αλλά και της αμεσότητας και γι‘ αυτό καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας τόσο πριν από την πώληση, όσο και μετά.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με φιλικό τρόπο θα καταγράψει τις ανάγκες και θα προτείνει την καλύτερη λύση τόσο από τεχνικής, όσο και από οικονομικής άποψης.
Είμαστε πάντα εκεί για τους συνεργάτες μας, υποστηρίζοντάς τους με ξεχωριστό after sales service και εξατομικευμένο customer support.

“96 χρόνια, δεν λείψαμε ούτε μια μέρα!"