Κοτσαδόρος

Κοτσαδόρος

Σύστημα προσαρμοσμένο στο πλαίσιο του οχήματος με σκοπό την ασφαλή σύζευξη και ομαλή έλκυση ρυμουλκούμενου ή άλλου οχήματος.

Το σύστημα αυτό αποτελείται από μεταλλικά εξαρτήματα υψηλής αντοχής ικανά να ανταποκριθούν στις ελκτικές ανάγκες του οχήματος. Σε αυτό προσαρμόζεται συνήθως άξονας έλξης που βρίσκεται εγκαταστημένος στο ρυμουλκό για την ζεύξη του. Είναι σύστημα που καταπονείται πολύ στις στροφές και κλίσεις που παίρνει το όχημα τόσο κατά την κίνησή του, όσο και από τις αλλαγές στην ταχύτητά του από την επιτάχυνση ή την πέδηση.

Βασική προϋπόθεση για την διασφάλιση της ορθής και ασφαλούς λειτουργίας των εξαρτημάτων που απαρτίζουν τον κοτσαδόρο, είναι η τήρηση των κατασκευαστικών προδιαγραφών. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει κατασκευαστές που ακολουθούν αυστηρά τα εγκεκριμένα πρότυπα παραγωγής, ώστε ο κοτσαδόρος και τα παρελκόμενά του να ανταποκρίνονται απόλυτα στην καταπόνηση από τις υψηλές πιέσεις και την τριβή λόγω της χρήσης. Στις αποθήκες μας θα βρείτε σε επάρκεια αναλώσιμα κοτσαδόρου τύπου RΟCKINGER και RINGFEDER, όπως π.χ. πίρο κοτσαδόρου, σετ επισκευής, δαχτυλίδι, χοάνη κ.ά.