Ζυγαριά / Ζαμφόρ

Ζυγαριά / Ζαμφόρ

Αντιστρεπτική ράβδος του συστήματος ανάρτησης, η οποία ενώνει τα δύο μπροστινά αμορτισέρ στο κάτω μέρος μεταξύ τους. Σκοπός της είναι να αποτρέπει το όχημα από το να παίρνει μεγάλες κλίσεις κατά την κίνησή του σε στροφές.

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος αυτού οφείλεται στην ικανότητά του να μετακινεί τις δυνάμεις, που αναπτύσσονται κατά την κίνηση του οχήματος, από την μία πλευρά της ανάρτησης στην άλλη σε αντίστροφη όμως φορά, συμπιέζοντας τον τροχό προς τα κάτω έτσι ώστε να διατηρείται το αμάξωμα επίπεδο. Μια σειρά από εξαρτήματα μεταφέρουν και απορροφούν μέρος αυτών των δυνάμεων έως την τελική εξισορρόπηση του οχήματος.

Η ζυγαριά και τα εξαρτήματά της, για να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους, εκτός του ότι πρέπει να ανταποκρίνονται αυστηρά στις προδιαγραφές του αρχικού κατασκευαστή, πρέπει να διακρίνονται για την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους και για την ανθεκτικότητά τους. Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη σ’ αυτά τα δύο κριτήρια, διαθέτει για τις ανάγκες των πελατών της ζυγαριές και εξαρτήματα (σινεμπλόκ, λάστιχα, πλαστικά, ροδέλες, μπρακέτα, καβαλέτα, βάσεις στήριξης μεμονωμένα ή σε σετ επισκευής) για όλους τους τύπους οχημάτων.