Φούσκες

Φούσκες

Η αερανάρτηση αποτελεί τη μετέπειτα εξέλιξη των σουστόφυλλων. Ονομάζεται και αερόφουσκα ή ελατήριο αέρα. Στηρίζεται στην παρεχόμενη πίεση του αέρα μέσα στις αερόφουσκες αυξομειώνοντας τη διαδρομή τους ανάλογα με τις φορτίσεις που δέχεται το όχημα. Χρησιμοποιείται στη θέση των χαλύβδινων ελατηρίων ή και σε συνεργασία με αυτά. Έχει εφαρμογή σε ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα και ρυμουλκούμενα, λεωφορεία και σε λίγα επιβατικά.

Οι φούσκες παρέχουν ομαλή και σταθερή ποιότητα οδήγησης. Αποτελούνται από σάκο κατασκευασμένο από καουτσούκ και συνθετικά υλικά συνδυασμένα με μεταλλικά ή ειδικά πλαστικά εξαρτήματα. Τοποθετούνται σε ειδικές βάσεις και συνδέονται με συστήματα παροχής αέρα του οχήματος. Σε κάποια οχήματα ή ρυμουλκά, η αερόφουσκα τοποθετείται πάνω σε σούστα. Ο οδηγός έχει την δυνατότητα ρυθμίζοντας τον αέρα στο εσωτερικό της να αυξομειώσει το ύψος του οχήματος/ρυμουλκού από το έδαφος.

Η ιδιαιτερότητα των υλικών της αερόφουσκας και ο ξεχωριστός τρόπος λειτουργίας της την καθιστά ένα προϊόν που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να υπάρχει σωστή επιλογή. Αναγνωρίζοντας αυτή την ευθύνη, επιδιώξαμε και πετύχαμε συμφωνίες με εταιρείες, των οποίων τα προϊόντα (φούσκες, βάσεις, πιάτα, ρακόρ, εξαρτήματα κεντραρίσματος φούσκας κ.α), αλλά και τα εξαρτήματα συνδεσμολογίας του συστήματος αέρα για τις φούσκες (ταχυσύνδεσμοι, σωλήνες, διακόπτες, βαλβίδες κ.ά.), λόγω ποιότητας και εξυπηρέτησης, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας, όπως και των τελικών χρηστών – οδηγών.