Ποιοι είμαστε

Ποιοί είμαστε

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ είναι μία ελληνική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1926 και από τότε συνεχίζει αδιάκοπα στην Ελλάδα ως και σήμερα.

Αρχικά, κατασκεύαζε καμπτικά ελαστικά και σούστες βαρέων οχημάτων, εισάγοντας υψηλή για την εποχή τεχνογνωσία και εξοπλισμό από τη Γαλλία. Η παραγωγή και εμπορία σούστας φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων αποτελεί ως σήμερα τον κύριο άξονα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Στα 95 χρόνια πορείας, η πρωτοπορία, η βελτίωση και η εξέλιξη αποτελεί κύριο μέλημά μας, έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με την τεχνολογική εξέλιξη του κλάδου και να καλύπτουμε στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματιών, εμπλουτίζουμε την προϊοντική μας γκάμα και σήμερα προσφέρουμε πάνω από 10.000 κωδικούς ανταλλακτικών εξαρτημάτων, τα οποία είτε κατασκευάζονται στο ιδιόκτητό μας εργοστάσιο στη Θήβα, είτε προέρχονται από διεθνούς εμβέλειας αξιόπιστους προμηθευτές, με τους οποίους έχουμε εδραιώσει γόνιμες συνεργασίες. Η ποιότητα και η τεχνογνωσία συνδυάζονται απόλυτα με την υψηλών προδιαγραφών άμεση εξυπηρέτηση, η οποία συμπεριλαμβάνει την παροχή εξειδικευμένων τεχνικών πληροφοριών, την προσφορά εξατομικευμένων λύσεων επί παραγγελία και την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση (aftersales service).

Ο κυριότερος λόγος, όμως, για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι είναι οι μακροχρόνιες, σταθερές συνεργασίες μας με πελάτες και συνεργάτες και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας. Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για μας το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια πορευθήκαμε και εξελιχθήκαμε μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Πέραν του κλάδου των ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗΣ έχουν παράλληλα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως το Real Estate και οι επισιτιστικές δραστηριότητες, αυξάνοντας έτσι τη δυναμική της, τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και γενικά την προσφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Όσο, όμως, και αν μεγαλώνει και εξελίσσεται, η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ παραμένει πάντοτε προσηλωμένη στις αξίες, με τις οποίες ξεκίνησε: φιλοτιμία και εργατικότητα, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και σεβασμός, προσφορά στην Πατρίδα και πάνω από όλα ανθρωπιά.

Μήνυμα CEO
Η επιτυχία εξαρτάται από την ποιότητα στις αρχές και στις αξίες, στις σχέσεις, στις υπηρεσίες αλλά και στα προϊόντα. Η ποιότητα σε καθιερώνει, αντέχει στο χρόνο ανεξάρτητα από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες.