Εξαρτήματα Σουστών

Εξαρτήματα Σουστών

Σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή και τη σωστή λειτουργία της σούστας παίζουν τα εξαρτήματά της. Η επιλογή του κατάλληλου τύπου αλλά και καλής ποιότητας εξαρτήματος βελτιστοποιεί την απόδοση της σούστας, την ασφάλειά της και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής για όλα τα μέρη του συστήματος ανάρτησης.

Τα εξαρτήματα της σούστας είναι απαραίτητα για την προσαρμογή της στο όχημα και την βέλτιστη απόδοσή της. Ανάλογα με το τύπο της σούστας έχουμε και τα αντίστοιχα εξαρτήματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λόγω των διαφορών στον αριθμό των φύλλων, στις διαστάσεις και στον τύπο (σχέδιο) κάθε σούστας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε κατασκευαστή οχημάτων.

Ανάλογα με τη χρήση τους, τα εξαρτήματα διακρίνονται σε μεταλλικά και πλαστικά/ελαστικά. Σε κάποια από αυτά η βασική τους λειτουργία εντοπίζεται στο να απορροφούν την ένταση και πίεση των σουστών με αποτέλεσμα να φθείρονται αυτά αντί της σούστας.

Η ένταξη των εξαρτημάτων σούστας στη γκάμα των προϊόντων μας γίνεται πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα των υλικών τους αλλά και την ποιότητα της κατασκευής τους, ώστε να εγγυώνται την ασφάλεια των επιβαινόντων, του οχήματος και του φορτίου. Η μεγάλη και ευρεία γκάμα προϊόντων, από διαφορετικούς προμηθευτές, διασφαλίζει ότι θα βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα (πίροι, ζυγγιά, δακτυλίδια, σινεμπλόκ (silentblock), τακάκια, σκουλαρίκια, μπρακέτα, ροδέλες, λάστιχα κρούσης, τάκοι, γλισιέρες, ράουλα και πολλά άλλα) για το όχημά σας.