Αμορτισέρ/Φούσκες Κουβουκλίου

Ανταλλακτικά ανάρτησης κουβουκλίου

Τα αμορτισέρ καμπίνας προσφέρουν την αντοχή και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του φορτηγού. Απομονώνουν την καμπίνα από τον σκελετό του οχήματος, αποτρέποντας τους θορύβους και τους κραδασμούς που προκαλούνται από το δρόμο, να φτάσουν στον οδηγό.

Για τη μείωση της δυναμικής επίδρασης της επιφάνειας του δρόμου, τοποθετείται στο κουβούκλιο του φορτηγού αυτόνομη ανάρτηση με την χρήση ειδικών αμορτισέρ και φουσκών, έτσι ώστε ο χειριστής να μην επηρεάζεται από τις αναταράξεις και τις κλίσεις του οχήματος. Τα φορτηγά έχουν μεγάλο βάρος και, συνεπώς, ολισθαίνουν πολύ περισσότερο, όταν κινούνται σε σκληρό οδόστρωμα. Τα αμορτισέρ, λοιπόν, ή οι φούσκες καμπίνας αναλαμβάνουν να διατηρήσουν το επίπεδο της καμπίνας ευθυγραμμισμένο, αφήνοντας ανενόχλητο τον οδηγό με την αποσιώπηση του θορύβου και των κραδασμών της καμπίνας.

Επειδή η ασφαλής, άνετη και ευχάριστη οδήγηση δεν είναι προνόμιο μόνο των επιβατηγών αυτοκινήτων, έχουμε φροντίσει να υπάρχουν στη γκάμα των προϊόντων μας φούσκες και αμορτισέρ καμπίνας, τα οποία πληρούν αυστηρά τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματός σας, προσφέροντας τέλεια εφαρμογή και επιτυγχάνοντας μέγιστη ασφάλεια και άνεση για τον οδηγό.