Αμορτισέρ

Αμορτισέρ

Υδραυλικό έμβολο, το οποίο απορροφά και εξαλείφει τους κραδασμούς κατά την κίνηση του οχήματος. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει τη σωστή επαφή των ελαστικών με το οδόστρωμα.

Τα αμορτισέρ αποτελούν τμήμα του συστήματος ανάρτησης ενός οχήματος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου άνεσης των επιβατών, όσο και για την οδική συμπεριφορά και τη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας. Μειώνουν και περιορίζουν τους κραδασμούς των ελατηρίων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα οδήγησης, τον χειρισμό του οχήματος και την απόκρισή του στο φρενάρισμα.
Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες αμορτισέρ: τα μονής ενέργειας και β) τα διπλής ενέργειας. Τα αμορτισέρ μονής ενεργείας ενεργούν μόνο κατά την επαναφορά. Στα διπλής ενέργειας, το αμορτισέρ αντιστέκεται στη ροή του λαδιού τόσο στη συμπίεση, όσο και στην εκτόνωση.

Η μακρόχρονη συνεργασία και εμπιστοσύνη των πελατών μας, αποτελεί αναγνώριση για μας ότι προμηθεύουμε με συχνή και συνεχή ροή την αγορά με άριστης ποιότητας αμορτισέρ διπλής ενεργείας καθώς και αναλώσιμα – παρελκόμενα ανταλλακτικά τους (μπρακέτα, λάστιχα & σινεμπλόκ, top mount κ.α) υψηλών προδιαγραφών.