Σούστες απλές

Πολύφυλλη (απλή) σούστα

Η κλασική σούστα με απλά φύλλα που συναντάται κυρίως σε pick-up οχήματα και χωματουργικά βαρέος τύπου. Χρησιμοποιείται σε οχήματα του Στρατού, όπως και σε οχήματα ειδικών μεταφορών και γερανών.

Αποτελείται από δύο ή και περισσότερα φύλλα χάλυβα ίσου πάχους, διαβαθμισμένου μήκους και διαφόρων διαστάσεων υλικού.
Υπάρχουν δύο βασικά σχήματα (κανονική και σαμαρωτή) και πολλές παραλλαγές της ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος. Τα περισσότερα οχήματα χρησιμοποιούν τις κλασικές απλές σούστες, ενώ αυτά με μεγαλύτερες απαιτήσεις φορτίων (χωματουργικά) τις σαμαρωτές.

Χαρακτηρίζονται από απλότητα στην κατασκευή, ενώ έχουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και παρέχουν υψηλή φέρουσα ικανότητα.

Η χρήση της κατάλληλης σούστας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οδηγική συμπεριφορά του οχήματος προσδίδοντας σταθερότητα και ασφάλεια τόσο για εσάς, όσο και για το φορτίο.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει μέσα από τη διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιό μας, μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να προσφέρουμε άμεσες λύσεις στις ανάγκες των συνεργατών μας. Διαθέτουμε στη γκάμα μας περισσότερους από 1.000 ενεργούς κωδικούς απλής σούστας για όλες τις μάρκες οχημάτων, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας.