Σούστες παραβολικές

Παραβολική σούστα

Πρόκειται για την εξέλιξη της απλής σούστας. Ο στόχος των κατασκευαστών για ελαφρύτερα οχήματα με ομαλότερη ανάρτηση οδήγησε στην κατασκευή των παραβολικών σουστών. Σήμερα είναι η βασική επιλογή στα περισσότερα φορτηγά και ελαφρού τύπου επαγγελματικά οχήματα. Εμπλουτίζονται τακτικά με νέα μοντέλα

Με το παραβολικό σχήμα – φόρμα που διαθέτουν, πετυχαίνουν δυνατό κράτημα έχοντας λιγότερα φύλλα και βάρος από την απλή σούστα.

Πρόκειται για μία προοδευτική ανάρτηση. Σχηματικά, το πάχος τους από το κέντρο προς τις άκρες λεπταίνει. Ως εκ τούτου, σε ελαφρά φορτία η σούστα είναι ελαστική, ενώ με την αύξηση της μάζας ωφέλιμου φορτίου σκληραίνει.

Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει στο κάθε φύλλο να συμπεριφέρεται σαν ως μία ανεξάρτητη σούστα, με αποτέλεσμα η πολλύφυλλη παραβολική σούστα να προσφέρει καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.
Τα προϊόντα αυτά διατίθενται και ως ολοκληρωμένες σούστες αλλά και ως μεμονωμένα φύλλα.

Μια νέα κατηγορία, το Ενισχυτικό Κit Σούστας, προστέθηκε, για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των οχημάτων σε μεγαλύτερα φορτία.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς, ανανεώνουμε συνεχώς τους κωδικούς μας και αυξάνουμε τα αποθέματά μας, τα οποία είναι επιλογή μας να προέρχονται από πολλούς προμηθευτές. Αυτό μας δίνει την ευελιξία και την ευχαρίστηση να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για όλες τις μάρκες οχημάτων.