Αλλαγή Γλώσσας (GR)

Η πρώτη στην Ελλάδα βιομηχανία Σουστών - Καμπτικών Ελατηρίων αυτοκίνητων ιδρύθηκε από τον Βασίλειο Βαδόκα το 1926 στην Αθήνα, φέρνοντας την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό από τη Γαλλία. Στα δύσκολα χρόνια του πολέμου και της κατοχής παρά τις αντίξοες συνθήκες το εργοστάσιο δουλεύει πυρετωδώς προμηθεύοντας τα αυτοκίνητα του Ελληνικού Στρατού.  


Το 1962 ο γιος του Αθανάσιος μετατρέπει την εταιρεία σε ανώνυμη και ιδρύει την “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.Ξ.” συνεχίζοντας την παραγωγή Σουστών - Καμπτικών Ελατηρίων σε νέες, υπερσύγχρονες για την εποχή, εγκαταστάσεις στην Λεωφόρο Κηφισού. Παράλληλα η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλους εμπορικούς τομείς και real estate που στεγάζονται σε ιδιόκτητο ακίνητο με κτιριακές εγκαταστάσεις 35.000 τ.μ. που περικλείονται από την Λεωφόρο Κηφισού, την οδό Δράκοντος και την οδό Πάππου.  


Το 1998 σε μια δυναμική κίνηση ανάπτυξης με τη συμμετοχή πλέον και της τρίτης γενιάς, με την κα Γιολάντα Βαδόκα ως Διευθύνουσα Σύμβουλο και την κα Ντιάνα Βαδόκα-Γιαννοπουλου ως Πρόεδρο της εταιρείας, η παραγωγή των Σουστών-Καμπτικών Ελατηρίων μεταφέρεται σε νέο εργοστάσιο έκτασης 15.000 τ.μ. στη Θήβα, εκσυγχρονίζοντας έτσι τον τρόπο παραγωγής με νέο εξοπλισμό. 
 
Σήμερα έχει μπει ενεργά στην εταιρεία και η τέταρτη γενιά με τον κο Αναστάσιο Γιαννόπουλο  (BA. Διοίκηση Επιχειρήσεων, Queen Mary University of London,U.K., ΜSc. Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική, Παν/μιο Πειραιώς) που διευθύνει το τμήμα προμηθειών, παραγωγής και πωλήσεων του εργοστασίου και την Dr. Ροζελίτα Φραγκουδάκη-Βαδόκα, Μηχανολόγο-Μηχανικό (BSc, ME & PhD Tufts University), που ασχολείται κυρίως με την έρευνα σε συνεργασία με το Α.Π.Θ. και το πανεπιστήμιο Tufts (MA,U.S.A.), με στόχο την βελτιστοποίηση της ποιότητας των υλικών και των παραγομένων προϊόντων.

Τα Προϊόντα μας

Η βιομηχανία μας παράγει και εισάγει όλους τους τύπους σουστών για βαριά οχήματα, αερόσουστες και άλλα εξαρτήματα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Η παραγωγή γίνεται με σύγχονες μεθόδους και με φιλική συμπεριφορά στο περιβάλλον (14.5t ετήσια μείωση εκπομπής CO2 και 29,145kWh εξοικονόμηση ενέργειας).

Ποιότητα

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας οφείλεται στον άρτιο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, στην εξαιρετική ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας και στην έρευνα για την εξέλιξη και αναβάθμιση των προϊόντων μας.

πιστοποιητικό iso

Το Ανθρώπινο Δυναμικό 

Η επιτυχία της εταιρείας μας στηρίζεται στους ανθρώπους που απασχολούνται στους διάφορους τομείς της  και αποτελούν το κυριότερο κεφάλαιό της. Για τον λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μας και φροντίζουμε  το προσωπικό που διαθέτουμε να  έχει πάντα την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτείται, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών μας. Επιλέγουμε , προσελκύουμε και διατηρούμε τους ικανότερους ανθρώπους για την κάθε θέση εργασίας διότι επιθυμία μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα, σε προσιτές τιμές.

Δυνατά Σημεία

    

Στόχοι

  • Εστιάζουμε πάντα στην καλή επικοινωνία, στην εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Διατηρούμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
  • Διαθέτουμε όλο και περισσότερα προϊόντα για να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας
  • Επιδιώκουμε την συνεχή μας βελτίωση και παλεύουμε καθημερινά να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Powered by BreezingForms
Η autokinitistiki.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας.
Ok